Hem / Omdömen Baby Care spray

Omdömen Effigerm Baby Care spray

Vi får så många fina omdömen från föräldrar som äntligen har hittat något som fungerar för sina bebisars känsliga hud , en del har vi samlat här.

Hej
Nu har vi testat denna fantastiska spray! Jag var över förväntan nöjd! Vera har inte haft röd rumpa en enda dag, sååååå skönt att slippa alla salvor som kletar och speciellt nu under sommaren då de blir varmt i blöjan. När sprayen var slut så testade jag att köpa en rump spray från ett annat märke, men den funkade inte alls. Fick smörja med salva ett par gånger i veckan. Så jag beställde eran spray på apotea. Både sambo och jag är är jätte nöjda med sprayen. Vi har absolut inget att klaga på! Jag har tipsat min BVC om denna spray och hon skulle tipsa vidare om denna. Så tack för en jätte bra produkt som funkar ❤️️

Hanna

Testat sprayen nu sedan jag fick hem den i slutet av april och wow! Innan jag fick hem sprayen kämpade vi med en rödrumpa som inte ville ge med sig. Även röda kliande prickar. Vi provade olika krämer men det röda kom och gick ändå ibland än värre och ganska ledsen bebis. Men redan dagen efter vi började med eran spray blev det röda bättre, 3 dagar senare var det röda borta och ytterligare några dagar även prickarna borta! Ingen mera röd rumpa nu och jag är så tacksam! Tipsat om sprayen till min bvc och dom skulle tipsa vidare. Tipsar även alla jag känner med barn och har också köpt en flaska så jag alltid kan ha en i skötväskan och en hemma. Tusen tusen tack!!

Mamma till liten på 6 månader

Sprayen funkade bra och jag är mer än nöjd, den kändes snäll och len mot mitt barns hud.

Sonen har precis slutat amma och därmed börjat äta mer riktig mat och det har satt fart på magen och blivit många fyllda bajsblöjor, vi upptäckte att han blev röd men då började vi använda sprayen och det röda försvann på någon dag, mycket smidigare än massa krämer som hamnar överallt och ingenstans.

Pernilla

Heej! Har använt upp min spray nu! Åååå herregud va bra den är!!!

De röda försvinner på en gång! Och sjukt bra på båda mina barn som är extra varma av sig och blir lätt röda… tusen tack! Behöver denna i sommar!!!!

Johanna

Jag är jättenöjd med sprayen! Mitt barn på 15 månader har väldigt känslig hud och fick för några månader sedan som svamp i ljumsken, jag provade allt; inotyol, zinksalva, nappy change cream, idomin.. Ingenting hjälpte, det var väldigt rött och liksom upphöjda märken. Men så testade jag effigerm och märkte skillnad efter några timmar, på typ ett dygn hade det röda lagt sig, sedan började det flagna lite och efter ytterligare någon dag var det bara ljust rosa. Sån livräddare! …  ✨

Jennie

Den är fantastisk! Har faktiskt använt den även på mig själv, då slemhinnorna i fiffin inte diggar det här med amning och gett klådan från …. Klåda be gone!

Emma

Jag blev otroligt positivt överraskad av er spray! Den är helt magisk!
Min älskade Collin får lätt problem med hyn och inte bara där blöjan är utan under (alla hakorna, haha) hakan där det gärna vill samlas smuts hela tiden.
Tänker att det absolut inte är något slump att utslagen försvann när jag började med sprayen, och kom tillbaka när flaskan var slut ☺️

Michaela

Hej! Har provat sprayen nu till sonen på 11mån och måste säga att den gör underverk för hans röda rumpa, så skönt att slippa kladda med salvor! Helt klart en produkt jag kommer rekommendera till mina vänner. Tack för att jag fick möjligheten att prova detta.

Anna

Jag måste bara skriva att vi har nu testat produkten i ca 4 dagar och alla blöjeksem är borta. Helt klart den bästa produkten jag någonsin provat. Vi kommer självklart fortsätta använda denna.

Anna

Alltså måste vara den bästa sprayen för små rumpor! Min minsta som är ett vilddjur och numera hatar att byta blöja och är som en ål på skötbordet när man har behövt smörja har det ej gått men denna spray har ju underlättat våra blöjbyten!

Ida

… det är den bästa jag provat!! Och att det är en spray gör det hela så galet mycket enklare, lätt att dosera och inget kladd! Älskar den verkligen. Jag har redan varit till Kronans och köpt mig en fullstor flaska.

Clara

Hej, min sambo testade eran spray på min sons ben för någon vecka sen, då han har haft problem med torrhet och eksem aktigt. Efter att ha använt den en gång så har det gett effekt och det försvann! Samma med att han haft som eksem vid rumpan med och nu kliar han inte längre där heller! Så vi är grymt nöjda!

Jag upplever att Effigerm Baby Care har varit mest värdefull när huden har varit som rödast och mest irriterad. Jag använde den på icke irriterad hud. När min dotter hade irritationer pga värme, full blöja eller annat så har jag sprayat två tre gånger och därefter är huden återställd. Tack för en fantastisk vara.

Abrar

Hej!! Den funkar super här hemma hos oss till mig nu 10 månaders grabb, kommer helt klart att börja köpa denna istället:) Och tack för att jag fick chansen att testa produkten innan ❤️️.

Amanda

Sprayen funkade väldigt bra för oss, mycket smidig att använda.

Wilma

ÄLSKAR att använda den i min dotters alla veck! ❤️️

Mella

Hej, den är super bra! Så skönt att slippa kladd med krämer när man byter blöja i soffan eller ute på språng! Lika effektiv som Inityol och Bepanten. Tack för vi fick testa ❤️️

Jag tycker väldigt bra om sprayen. Tycker att den passar utmärkts speciellt varma tider då det svalkar lite om man har den på ett svalt ställe. Om min son inte behöver något starkare skydd som en fetare salva om han är röd i rumpan funkar absolut sprayen bra för ett snabbt och effektivt blöjbyte.

Andrea

En helt fantastisk produkt. Detta har ni gjort otroligt bra❤️

Emmi

Effigerm Baby Care sprayen har fungerat bra på mitt barns känsliga hud. Nu när barnet blivit lite äldre och rör sig mer är sprayen väldigt lätt att använda och man behöver inte krångla med barnet.

Emma

Har fungerat utmärkt, så smidig o använda. Slippa o använda massa salvor som kladdar o är jobbiga o smörja in. Effigerm Baby Care är bara o spray på så enkelt.

Erik

Har kört den på båda mina barn (son 10 v, dotter 1,5 år). Jag tycker den har varit riktigt bra. Bra att det är spray så slipper man kladd på både sig själv o barnen. Våran dotter på snart 1,5 år pillar överallt med sina händer just nu. Den lilla flaskan är smidig att ha med sig när man är på resande fot. …  Så glad att jag fick chansen att pröva eran produkt!
❤️️

Cecilia

Jag har varit mycket nöjd med sprayen röd rumpa har försvunnit från ett blöjbyte till ett annat. Gillar att det är i sprayformat så man slipper allt kladd med salvor.

Emma

Hej! Har provat på min bebis i två dagar och det funkade jättebra!
❤️️

Lisa

Jag blev väldigt förvånad över hur bra sprayen var! Var lätt att applicera med en spraydusch. Min äldsta son fick såriga och spruckna händer pga all handtvättning så jag sprayade lite babycare och då kändes det mycket bättre direkt så den är väldigt allsidig, tack för att vi fick prova. Denna kommer vi köpa 🙂

Marina

Hej jag gilla sprayen, skönt att slippa att smörja utan här kan man spraya på!

Ida

Hej! Jag tyckte sprayen var jättebra! Köper endast den nu för det var det enda som hjälpte mot min dotters blöjeksem och det var så skönt att bara kunna spraya utan att det blev massor utav kladd med kräm (speciellt med en bebis som vägrar vara still) så kommer fortsätta köpa sprayen!

Beatal

Jag gillade sprayen väldigt mycket! Den var smidig att applicera, även på en busunge med spring i benen som inte gärna ligger still på skötbordet längre!

Ullis

Jag gillar sprayen massor!

Olivia

Hej! Sprayen är helt fantastisk, hjälper så bra när min dotter blir röd och irriterad. Jag kommer handla denna jämt

Sandra

Är verkligen så nöjd med sprayen, det gör blöjbytet så mycket enklare än att behöva avvara längre tid på skötbordet än de egentligen behövs (för vi vet ju alla att det inte alltid är så kul!!).

Den är dock slut nu, men skulle gärna vilja ha flera.

Amanda

Är jättenöjd. Smidigt med spray och bra konsistens samt bra mot röda rumpor och snoppar och annat som finns i varma blöjor denna säsong!

Denise

Har använt eran spray nu ett tag och tycker den är toppen! Torkar snabbt och är ju så otroligt lätt applicerad!

Marie

Den är verkligen superbra!

Alice

Hejsan. Ulrica heter jag har testat Effigerm Baby Care sprayen nu i några månader och jag älskar den. Sonen William tycker även han om den. Har testat på mig själv när jag fick skav och den funkar toppen även för vuxna.

Ulrica

Tycker verkligen att sprayen fungerat superbra och våran kille som annars kan får rätt rejäla blöjeksem har varit utan dessa väldigt länge. Ett stort plus också är att sparyen inte svider när eksemen är där utan den kyler mer och lindrar. Helt fantastiskt helt enkelt, så glad att jag fått testa på denna produkt!!
Glad sommar till er ☀️

Matilda

Nu har inte min bebis haft mycket problem med rodnader (kanske beror på att produkten förhindrat detta) men jag brukar spraya på efter varje bajsblöja.

Hittills har jag inte använt någon annan produkt faktiskt (min bebis är 2,5 månader) vilket till stor del beror på att produkten är så smidig att använda. Man slipper kladdiga fingrar vilket är super när man är iväg någonstans.

Kommer definitivt köpa fullsize när denna tar slut (håller länge).

Adela

Jag tycker väldigt bra om sprayet. Tycker att den passar utmärkt till speciellt varma tider då det svalkar lite om man har den på ett svalt ställe. Om min son inte behöver något starkare skydd som en fetare salva om han är röd i rumpan funkar absolut sprayet bra för ett snabbt och effektivt blöjbyte.

Andrea

Vi har använt sprayen 3 ggr. Men upplevt att den har fungerat och gjort vad den ”lovat”. Nöjd med produkten!

Andrea

Jag är suuper nöjd funkar så bra! Tack ❤️️

Felicia

Vi har testat sprayen några gånger eftersom han blivit väldigt bra i rumpan. Men måste säga att jag är positivt överraskad och sonen tyckte det var bättre en en kladdig kräm att smörja på utan låg stilla utan problem. ❤️️

Emelie

Jag gav den till min svägerska då jag själv inte har barn. Frågade henne idag och hon är supernöjd med den det som var bra är att man enkelt bara kunde spruta på och att det inte blev kladdig. Bebisen uppskattade den också ❤️️

Fahrije

Vi älskade sprayen och har redan köpt stora flaskor från apotea. Så smidigt och funkar!!! Slippa hålla på med oljor och salvor med två barn som inte har ro att ligga stilla när man byter blöja ❤️️

Moa

Jag har precis använt klart sprayen och jag gillade den skarpt! Vi sprayade varje kväll innan läggdags och på morgonen var det röda borta. Plus att min son skrattade till varje gång vi sprayade. Jag har rekommenderat den för mina vänner! stort tack för att jag fick testa denna!

Cecilia

Är otroligt nöjd med produkten!!!❤️

Jessica

Tack! Jättesmidig spray. Gillar den verkligen! Så lätt och kladdar inte!

Sabina

Vi är riktigt nöjda med sprayen. Den är supersmidig och hjälper verkligen! Alla salvor man provat kan man byta ut nu. Kladdfri, och lättanvänd.

Emelie

Sprayen var toppenbra och hur smidig som helst, vi är supernöjda! Tack igen!
❤️

Daniela

Smidigt och hjälpsam! Skönt med mindre kladd än med salvor!

Cristina

Hej!
Jag har använt upp hela min testspray och tycker att den är superbra! Båda mina bebisar har känslig hud och tack vare er spray blev röda rumpor historia! Den har en doft av sterilt och rent vilket jag tycker är toppen! Skulle definitivt rekommendera er till mina vänner med små bebisar! ❤️

Milica

Supersmart med sprayformat! Speciellt när man är på resande fot. Den känns fantastiskt skön för våran lilla bebis rumpa. Har rekommenderat till min väninna som väntar barn i augusti.

Hedvig

Jag tyckte sprayen var jättebra! Köper endast den nu för det var det enda som som hjälpte mot min dotters blöjeksem och det var skönt att bara kunna spraya utan att det blev massor av kladd med kräm (speciellt med en bebis som vägrar vara still) så kommer fortsätta köpa sprayen!

Beata

Vi gillar verkligen sprayen, speciellt nu när vår kille runt året 1 inte vill sitta still. Då är det enkelt att applicera, få på blöjan och låta honom leka.❤️

Melissa

Jag har hunnit använda den några gånger. Sprayen verkar vara väldigt bra faktiskt, jag hade en annan sort tidigare som jag inte använder längre. De gånger jag använt sprayen har jag tycket att den vart bra och gjort det den ska.

Kristina

Jag måste säga att jagälskar sprayen! Jag använde den när min bebis var röd i rumpan och det gick över fort. SÅ skönt att slippa kladda med salvor. Sen gav jag den till min syster, vars bebis hade fått samma problem som min och även hon var supernöjd. Nu gick jag i förrgår och köpte en ny spray till min bebis så det alltid finns hemma. Är så tacksam över provet jag fick hem. Tusen tack bästa ni ❤️

Sofia

Åååå jag är super nöjd med detta spray. Min son har haft diarrè nu i två veckor på grund av bakterie i hans mage och detta spray har räddat han rump kan jag säga. Det röda har försvunnit direkt ❤️ Helt fantastisk spray som jag har rekommenderat till många av mina vänner. Är grymt grymt nöjd.  Ha en bra dag i solen ☀️

Zandra

Den är magisk ❤️

Magdalena

Hej! Vi har varit supernöjda ❤️

Matilda

Gillade denna starkt, enkelt och smidigt att spruta på när man har lite bråttom. Och dessutom skönt att slippa kladdet som från vissa krämer.

Sofie

Ja gud ja det är den bästa jag har provat!! Och att det är en spray gör det hela så galet mycket enklare, lätt att dosera och inget kladd! Älskar den verkligen  … Jag har redan varit till kronans och köpt mig en fullstor flaska.

Clara

Jag tyckte att sprayen fungerade väldigt bra! Min son har varit känslig för blöjor och har haft väldigt lätt för att bli röd men med sprayen har det gått bort över bara natten, tack!
…  Alltid bra att ha i skötväskan!

Emma

Jag använder inget annat, blev helt såld. Har rekommenderat alla med barn. Den är kanon.

Monica

Måste säga att sprayen är sjukt smidig och funkar perfekt till min 9månaders. Slippa klappa med tjock kräm.
Toppen!!

Nicole

Jag är jätte nöjd med sprayen, och den har verkligen funkar super bra på både min bebis och mina större tjejer 🙂

Linnéa

Sprayen var fantastisk! På bara en dag var den röda på rumpan borta! Rekommenderar verkligen!!

Mimmi

Har använt den ett tag på dottern 4 år som har problem med att hon lätt blir röd och irriterad.

Lätt att spraya på och torkar ganska snabbt.

Verkar lindra direkt, bra att ha med i sprayform när man inte alltid kan stå och smörja och tillgång till att tvätta händerna direkt.

Magdalena

Sprayen var toppen! Enkel att använda på min sprattelkille som aldrig ligger stilla men blir väldig lätt röd i rumpan. Skönt även att det inte blir något kladd.

Elionore

Jag gillar sprayen! enkelt inget kladd och inga röda rumpor längre. Har testat den på alla mina barn och den funkar på alla ,barnen  är 7 månader (använt den sen han va 3månader) 4år och 6år!

Melinda

Funkade perfekt till våra tjejer och vi är mer än nöjda. Kommer fortsätta med baby Care sprayen samt tipsa min syster som snart ska ha barn.

Madeleine

Jag gillade sprayen väldigt mycket! Den var smidig att applicera, även på en busunge med spring i benen som inte gärna ligger still på skötbordet längre!

Ullis

Så bra – skönt att slippa kladd och sonen reagerade knappt när han skulle sprayas. Definitivt en bra produkt!

Tack så jätte mkt.

Louice

Jag är supernöjd den är väldigt effektiv och enkel att spraya på! Lättare än vanliga krämer. Slipper kladd tycker det är förbättring redan dagen efter.

Nina

Måste säga att sprayen är sjukt smidig och funkar perfekt till min 9 månaders.

Slippa klappa med tjock kräm.

Toppen!!!!

Nicole

Bästa jag testat funkar på alla mina tre barn små som stora ❤️

Melinda

Gillade denna starkt, enkelt och smidigt att spruta på när man har lite bråttom. Och dessutom skönt att slippa kladdet som från vissa krämer.

Sofie

Hej, gillade sprayen för de blev inte kletigt och mycket lätt att applicera. Då sonen alltid är röd i rumpan pga av sjukdom så är denna toppen, han har varit mycket finare än tidigare med alla krämer och dylikt man annars måste använda så har varit väldigt nöjd.

Jasmine

Sprejet vad helt underbart. Har provat massa produkter men den funkade bäst för honom.

Sarah

Jag gillar sprayen och har rekommenderat den till en vän som nyligen fick barn. Den är supersmidig när en har ett barn som inte vill ligga still och det ska gå snabbt eller när en inte vill kladda med salvor eller krämer!

Sanna

Älskar sprayen, man ser ju effekten ett par timmar senare.

Jennifer

Jag tyckte den va bra och den torkade snabbt. Så smidigt och har rekommenderat denna till mina vänner som väntar barn.

Rebecka

Den har varit jätte bra!! Och tack så mycket att vi fått prova den!!
❤️

Ida

Hej! Vi använder sprayen mycket i förebyggande syfte och det har funkat superbra!

Enya

Jag gillade den jätte mycket den är såå bra, har redan fått slut på den och beställt en ny!!

Esra

Är superrrrrnöjd. Ingen röd rumpa här längre! Så fort den blir röd så sprayar vi och det är borta på nolltid!
❤️

Jag är supernöjd med sprayen. Innan hade min son besvärligt med rödhet och illaluktande veck på halsen. Nu med denna spray är det helt borta. En superspray tycker jag!

Anna

Alltså, fick hem denna igår. Och jag bara ÄLSKAR DEN! Vilket resultatman får på bara 1 dag! … kommer definitivt fortsätta köpa en sån! ❤️

Lana

Hej, min sambo testade eran spray på min sons ben för någon vecka sen, då han har haft problem med torrhet och eksem aktigt. Efter att ha använt den en gång så har det gett effekt och det försvann! Samma med att han haft som eksem vid rumpan med och nu kliar han inte längre där heller! Så vi är grymt nöjda!

Madelen

Jag tycker att den är smidig att använda, det går snabbt och är kladdfritt. Vi använder den varje gång vi byter blöja och min dotter är väldigt sällan röd i rumpan. Skulle rekommendera den till alla!

Linnea

Nu har vi använt slut på hela sprayen och tycker den var superbra! Helt klart en produkt jag kommer att köpa igen!
Gillade att den inte doftade starkt av kemikalier eller parfym, och sprayen var superbra. Inte för klibbig eller vattnig! Riktigt bra produkt ❤️

Romina

Har använt upp min spray nu! Åååå herregud va bra den är!!! De röda försvinner på en gång! Och sjukt bra på båda mina barn som är extra varma av sig och blir lätt röda… tusen tack! Behöver denna i sommar!!!!

Johanna

Har provat sprayen nu till sonen på 11mån och måste säga att den gör underverk för hans röda rumpa, så skönt att slippa kladda med salvor! Helt klart en produkt jag kommer rekommendera till mina vänner.

Anna

Asså er spray är magisk! Röda rumpan är borta och den är även väldigt bra på värme-eksem! Kommer verkligen köpa en ny flaska när denna är slut. ❤️

Emmilie

Superbra! Alla bvcs krämer mot svamp funka inte men med denna tog det 3 dagar sen var det borta.

Emma

Jag har fått möjlighet att testa sprayen Baby care och måste säga att den har fungerat otroligt bra! Min flicka på snart nio månader har lidit av både blöjeksem och röd rumpa som tack vare er produkt nu är helt borta – efter bara några dagar dessutom. Vi har tidigare testat alla möjliga krämer och oljor samt mycket luftning utan framgång. TACK för er fantastiska produkt!

Belma

Alltså, fick hem denna igår. Och jag bara ÄLSKAR DEN! Vilket resultatman får på bara 1 dag! Tack så mycket för testet kommer definitivt fortsätta köpa en sån! ❤️

Lana

Hej! Jag kan även säga att den funkade på en solbränd mamma…

Johanna

Jag måste bara skriva att vi har nu testat produkten i ca 4 dagar och alla blöjeksem är borta. Helt klart den bästa produkten jag någonsin provat. Vi kommer självklart fortsätta använda denna !

Vi är verkligen super-nöjda med sprayen!!  så pass att jag vill köpa fler (till mig, min syster och även min mamma som ofta står för blöjbytena när vi hälsar på)

Återförsäljare Effigerm Baby Care spray

Baby Care Spray vid blöjeksem

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå