Hem / Köpställen

Köp Effigerm Baby Care spray på apotek

Effigerm Baby Care spray förebygger och behandlar blöjeksem och röd irriterad hud. Används från 0 år, fri från allergener, ej uttorkande och förebygger uppkomsten av svamp och bakterier. Hygienisk och kladdfri!

Effigerm Baby Care spray för bebisens känsliga hud, 150 ml.

Köp Baby Care spray online och i butik på apotek:

Har använt upp min spray nu! Åååå herregud va bra den är!!!

De röda försvinner på en gång! Och sjukt bra på båda mina barn som är extra varma av sig och blir lätt röda… tusen tack! Behöver denna i sommar!!!!

Johanna

Asså er spray är magisk! Röda rumpan är borta och den är även väldigt bra på värme-eksem! Kommer verkligen köpa en ny flaska när denna är slut. ❤️

Emmilie

Har fungerat utmärkt, så smidig o använda. Slippa o använda massa salvor som kladdar o är jobbiga o smörja in. Effigerm Baby Care är bara o spray på så enkelt.

Erik

Vi älskade sprayen och har redan köpt stora flaskor från apotea. Så smidigt och funkar!!! Slippa hålla på med oljor och salvor med två barn som inte har ro att ligga stilla när man byter blöja ❤️️

Moa

Jag upplever att Effigerm Baby Care har varit mest värdefull när huden har varit som rödast och mest irriterad. Jag använde den på icke irriterad hud. När min dotter hade irritationer pga värme, full blöja eller annat så har jag sprayat två tre gånger och därefter är huden återställd. Tack för en fantastisk vara.

Abrar

Jag tycker väldigt bra om sprayen. Tycker att den passar utmärkts speciellt varma tider då det svalkar lite om man har den på ett svalt ställe. Om min son inte behöver något starkare skydd som en fetare salva om han är röd i rumpan funkar absolut sprayen bra för ett snabbt och effektivt blöjbyte.

Andrea
Effigerm Baby Care Spray vid blöjeksem

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå